En daar zijn we apetrots op. Vanaf nu zijn wij geen Care2work meer, maar Caretowork! Met een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een frisse identiteit. Om je mee te nemen door ons team, onze werkzaamheden én waar we voor staan, hebben we een video ontwikkeld. Bekijk ‘m hieronder, veel kijkplezier!


Waarom een nieuwe huisstijl en naam?

Omdat elk bedrijf af en toe een opfrisser verdient! Caretowork is sinds haar beginjaren flink gegroeid en ontwikkeld. Wij gaan met de tijd mee.

PCR- en sneltesten @Caretowork teststraat
Wij helpen graag het bedrijfsleven in Deventer de derde golf door! Snel en veel testen staat hierbij centraal. Caretowork kan met subsidie voor slechts € 19,00 sneltesten voor werkgevers bij medewerkers met klachten, medewerkers die in contact zijn geweest met een positief besmet persoon of bij een uitbraak. Ook voor de PCR en buitenland testen met certificaat ben je bij ons aan het juiste adres. Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog een test in via onze snelle en efficiënte plan-tool!

Hoe gaat Caretowork nu verder?
Wij gaan als gedreven Caretowork team met goede zin door met onze werkzaamheden! Juist in deze tijden van crisis staan wij paraat om bedrijven te ondersteunen bij een duurzame inzet van gezonde medewerkers. Klik hier voor meer informatie over onze diensten.

About the author : Stephanie Gerrits

Laat een bericht achter