Ik ben Martijn Aalders, HR manager van Auping, een bedrijf dat bedden en matrassen  produceert in Deventer.

300 medewerkers, dat vraagt om externe expertise

Eigenlijk denk ik dat het sowieso een must is om een externe partner aan te sluiten, ook  al ben je een kleinere organisatie. Maar al helemaal voor Auping, een organisatie met  wel 300 medewerkers, is het cruciaal om een arbodienst zoals Caretowork onderarmen te hebben. De wereld van verzuim is onderhevig aan continue veranderingen – denk aan  de Wet Verbetering Poortwachter, maar ook aan de providerboog waarin wij  verschillende partijen willen aansluiten. In plaats van al deze expertises binnen je bedrijf te hebben, zou ik altijd aanraden om juist voor bepaalde expertises zoals deze een  externe expert aan te sluiten.

Caretowork is onze ondersteuning in HR

Niet alleen biedt Caretowork absolute expertise op deze gebieden, ook bieden zij een  extern en dus objectief standpunt. En dat is cruciaal als het gaat over verzuim.  Caretowork biedt Auping ondersteuning met betrekking tot de verzuimdossiers, maar  ze voeren ook de nodige gesprekken met onze medewerkers én bieden ondersteuning  aan onze leidinggevenden in het verzuimproces, dat behoorlijk ingewikkeld kan zijn. Maar Caretowork ondersteunt ons niet alleen in ons verzuimbeleid; ook is Caretowork verantwoordelijk voor de PMO’s, de Periodiek Medische Onderzoeken die onze  medewerkers vrijwillig ondergaan om zo de gezondheid van onze medewerkers te  bewaken en te bevorderen. En natuurlijk kunnen onze medewerkers terecht in de  Caretowork teststraat voor een coronatest. Veiligheid voorop!

Caretowork is geen standaard arbodienst

Als ik Caretowork met andere arbodiensten vergelijk, wordt snel duidelijk dat  Caretowork zeker geen standaard arbodienst is. Caretowork speelt sneller in op mijn  vraag en werkt een stuk flexibeler – wel zo prettig! Bovendien bestaat er een goede klik  met ons contactpersoon binnen Caretowork. Die klik is essentieel, want garandeert een  prettige samenwerking.

Kan jouw organisatie ook externe expertise en ondersteuning omtrent verzuim gebruiken? Wil je beginnen met Health Checks en PMO’s binnen jouw organisatie om de  gezondheid van je medewerkers te bewaken en te bevorderen? Neem contact met ons  op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen uitzoeken wat Caretowork voor jouw bedrijf en team kan betekenen.

About the author : Stephanie Gerrits

Laat een bericht achter