Hoe je het ook wendt of keert, als je werknemers in dienst hebt, is de gezondheid van hen van groot belang. Lees in onze artikelen hoe wij hierover denken, de gezondheid aanpakken of leer hoe je het beste om kunt gaan met gezondheid.

Trots op onze samenwerking met DELTA Equity Partners

Lees hier verder over de samenwerking tussen Caretowork en DELTA Equity Partners

Lees verder

Klanten vertellen: Gerdy, directeur-eigenaar bij Rensink  Totaalonderhoud

Lees hoe Caretowork je, net als bij Rensink Totaalonderhoud kan helpen bij het begeleiden van re-integratiebeleid en intensieve Preventief Medische Onderzoeken.

Lees verder

Klanten vertellen: Martijn Aalders, HR manager van Auping

Lees verder hoe Caretowork, net als bij Auping, jouw bedrijf kan helpen bij het verzuimbeleid en alles wat met de gezondheid van jouw medewerkers te maken heeft.

Lees verder

Duurzame inzetbaarheid: wat is dat eigenlijk?

We leven langer en langer en we worden ouder en ouder. Mooi, toch? Jawel, maar onze verhoogde levensverwachting in combinatie met een groeiende werkdruk kent een keerzijde, en wel dat chronische en mentale ziekten steeds meer opspelen. En dat is natuurlijk nadelig voor zowel werknemer als werkgever. Als iemand door sociale, fysieke of  emotionele uitdagingen niet (volledig) kan werken, dan is het de kracht van Caretowork om  snel perspectief te bieden. Voor werkgever én werknemer. Hoe we dat doen?

Lees verder

Hoe onze gratis corona sneltesten voor werknemers met klachten jouw bedrijf draaiende houden

Wie kan, blijft thuis. Maar stel, je runt of werkt voor een organisatie waarbij thuiswerken onmogelijk is. Iedereen houdt zich zoveel mogelijk aan de maatregelen en is voorzichtig, op zowel de werkvloer als daarbuiten. Maar toch loopt iemand onverhoopt corona op. Die medewerker steekt zijn of haar collega’s aan, en binnen no time spreken we van een coronacluster, waarbij drie of meer aan elkaar gerelateerde gevallen van besmettingen bestaan. Het gevolg?

Lees verder

Caretowork is in een nieuw jasje gegoten!

En daar zijn we apetrots op. Vanaf nu zijn wij geen Care2work meer, maar Caretowork! Met een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een frisse identiteit. Om je mee te nemen door ons team, onze werkzaamheden én waar we voor staan, hebben we een video ontwikkeld. Bekijk ‘m door op ‘lees verder’ te klikken!

Lees verder

Caretowork: van wild idee tot serieuze arbodienst

Lidy Kuiper en Stephanie Gerrits leerden elkaar kennen als collega’s bij een verzekeringsmaatschappij. Lidy werkte daar, na jaren als verpleegster te hebben gewerkt, als verpleegkundig adviseur. Stephanie, na ook een aantal jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt, als arbo- en verzuimadviseur. Na een tijd collega’s te zijn geweest, ging het kriebelen bij de twee. Wat nou als ze zelf een adviesorganisatie zouden starten op dit vlak, waar zij immers zo ontzettend veel vanaf wisten?

Lees verder