Heb je vragen?

Neem contact op met onze Eigenaar & Organisatieadviseur Arbeid en Gezondheid Stephanie Gerrits- Thissen als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Stephanie@caretowork.nl

+31(0)570-220749

Dit is dé baan voor jou… Omdat jij graag bijdraagt aan een gezonde en veilige inzetbaarheid van medewerkers. Omdat jij zowel werknemer als werkgever centraal stelt. Omdat jij werkt.

Tijdens mijn werkzaamheden hoor ik veel verhalen over wat mensen allemaal meemaken/doormaken en hoe dit van invloed is op hun gezondheid, privé en werk. Met mijn kennis en vaardigheden als coach begeleid ik bij Caretowork organisaties, leidinggevenden en medewerkers vanuit het gedachtengoed : Positieve Gezondheid. Bij de individuele begeleiding van de medewerkers maak ik gebruik van “Het Spinnenweb” als hulpmiddel om het “andere gesprek” te voeren. In 3-6 coachingsgesprekken streef ik er naar om mooie resultaten te behalen. Binnen Caretowork is dit een nieuwe functie die ik in overleg met een collega nog verder kan ontwikkelen. Dit betekent dat er naast mijn coach- en trainingsvaardigheden ook een beroep wordt gedaan op mijn commerciële vaardigheden. Dit maakt de functie van Coach Positieve Gezondheid voor mij compleet.

Over Caretowork

Wij zijn het Adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid voor bedrijven en organisaties in Oost Nederland. We geven zo’n 300 bedrijven advies met een jonge club van kennis gedreven bedrijfs(verpleegkundig) adviseurs. Het begeleiden van werkgever en werknemer bij re-integratie en afwezigheid zijn belangrijke verantwoordelijkheden en dat doen we met een positieve blik. Er kan namelijk vaak meer dan je denkt!

Wie ben jij

Je hebt als Trainer/Coach Positieve Gezondheid ervaring als trainer en coach en bij voorkeur ervaring opgedaan met het gedachtengoed van de Positieve Gezondheid. Je hebt zin in een nieuwe rol in een andere omgeving! Een interessante rol waarin je jouw kennis én je gevoel voor mens en werk bij elkaar brengt. Zo houd je van afwisseling en kun je inspelen op de verschillende rollen, die van coach, trainer, adviseur. Jouw achtergrond én je optimisme maken je een fijne partner voor werkgever en werknemer. Een gezonde ondernemersgeest draagt hierin bij. We zoeken iemand met minimaal een HBO opleiding tot coach of toegepaste psychologie. Ervaring als coach is een must, ervaring met Positieve Gezondheid een pré.

Kader & domein

De rol is beschikbaar voor 20-24 uur per week. Je basis is ons kantoor in Deventer maar ook veelal op locatie bij klanten in de regio. We waarderen en belonen je met een goed salaris, vakantiegeld in juni en een pensioenopbouw. En misschien wel het belangrijkste; een leuk team met enthousiaste en gedreven collega’s.

Uitnodiging

Nieuwsgierig geworden? En is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan? Solliciteer hieronder voor 13 september 2021 met je naam, e-mailadres, LinkedIn profiel en een korte motivatie. Wij nemen snel contact met je op!

Solliciteer hier!

Choose File
Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er is iets mis gegaan tijdens het versturen van uw bericht. Probeer het later nog eens.