Premies, subsidies en ander financieel voordeel… Wist je dat er zoveel geld in omgaat? Doordat de sociale wetgeving regelmatig verandert, kan het zomaar gebeuren dat je teveel betaalt. Met onze expert weet je zeker dat je geen geld laat liggen waar je recht op hebt.

Bij de modernisering van de ziektewet, participatiewet en Wet werk en zekerheid valt het niet mee om als werkgever door de bomen het bos te zien.

Wij helpen je om geld te besparen met de Sociale Zekerheidswetten. Daarom adviseren we om minimaal 1 x per jaar samen om tafel te gaan en eens kritisch te kijken wie er op jouw organisatie wordt doorbelast. Eén wijziging kan je al snel een enorm bedrag besparen. Verder levert het in dienst nemen van bepaalde doelgroepen (ouderen, jongeren, mensen met een bepaalde status of beperking) een flinke premiekorting op bij je belastingaangifte. Ook goed om deze mensen in kaart te brengen.

Daarnaast begeleiden we medewerkers die in de WGA zijn gekomen en wel of niet bij jou in dienst zijn gebleven of een medewerker die ziek uit dienst is gegaan na een tijdelijk dienstverband. Van belang is te weten of je Eigen Risico Drager bent of dat je publiekelijk verzekerd bent via het UWV.

Met ons eigen verzuimvolgsysteem maken we de Ziektewet en WGA dossiers zo overzichtelijk, dat je precies weet waar je aan toe bent.

Meer weten?

Lees meer over onze werkwijze of neem contact met ons op.