Doen waar je goed in bent is leuk. Voor jezelf én de wereld om je heen. Het brengt alles naar een hoger level en maakt het makkelijker om werk en leven in balans te brengen en te houden. Sommigen hebben daar wat hulp bij nodig. Bijvoorbeeld als ze door sociale, fysieke of emotionele uitdaging tijdelijk niet werken of ander werk zoeken. En het mooie is, dát is nou waar wij goed in zijn.

Wat ons uniek maakt, is dat we allemaal een verpleegkundige achtergrond hebben en dat we daarom weten wat nodig is voor een gezonde basis waarin werken en leven duurzaam in balans zijn. Wij realiseren duurzame arbeidsrelaties voor organisaties én medewerkers. Dat doen we met aandacht voor het individu. Want werken betekent voor iedereen iets anders. Het is hoe jij in beweging bent, hoe jij groeit, hoe jij denkt, hoe jij doet, het is jouw perspectief en het is jouw resultaat. Het voelt goed, omdat jij werkt.

Iedereen kan volwaardig deelnemen

Hoe belangrijk het is om werk en leven in balans te houden, blijkt ook uit de cijfers. In een recente publicatie toont de SER aan dat het aantal chronisch zieken toeneemt. De SER verwacht dat het aantal chronisch zieken in Nederland stijgt van 5,3 miljoen in 2011 naar 7 miljoen in 2030. Ondanks lichamelijke beperkingen willen deze mensen wel volwaardig deelnemen aan de maatschappij. Werk speelt daarbij een belangrijke rol. En wij weten dat het mogelijk is om lekker te werken, óók met een beperking.

Maak kennis met ons team

Met een enthousiast team van professionals staan we voor jou klaar om je te helpen. Hier kun je alvast een kijkje nemen en ons iets beter leren kennen. Maar liever ontmoeten we je online of persoonlijk. Dus, neem gerust contact op.

Lidy Kuiper - Caretowork

Lidy Kuiper

Eigenaar, Organisatieadviseur
Arbeid & Gezondheid
& Vertrouwenspersoon

Stephanie Gerrits

Eigenaar & Organisatieadviseur
Arbeid en Gezondheid

Romy Wessels

Bedrijfsadviseur Arbeid en Gezondheid
& Vertrouwenspersoon

Charis Koole

Bedrijfsverpleegkundig Adviseur

Cindy Boekelder - Care to work

Cindy Boekelder

Bedrijfsverpleegkundig Adviseur

Brigitte Lieftink - Caretowork

Brigitte Lieftink

Bedrijfsadviseur MKB

Elly de Fooij

Bedrijfsadviseur PMO

Wilma Kruissink

Bedrijfsverpleegkundig adviseur

Merle Kiekebosch

Bedrijfsverpleegkundig adviseur

Susan Rijks

Bedrijfsverpleegkundig adviseur

Marijke Hurenkamp - Caretowork

Marijke Hurenkamp

Medewerker bedrijfssupport

Gwen Ingenegeren

Medewerker bedrijfssupport

Angelique Versteeg

Coach/Trainer

Evelyne Wesselius

Bedrijfsarts

Ariane van Gelderen

Bedrijfsarts

Cees Minjon

Bedrijfsarts

Ook werken bij Caretowork?

Ontdek onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Bekijk vacatures