Heb je vragen?

Neem contact op met onze Eigenaar, Organisatieadviseur Arbeid & Gezondheid en Vertrouwenspersoon Lidy Kuiper als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Lidy@caretowork.nl

+31(0)570-220749

Een voorbeeld uit de praktijk:
“Tijdens de spreekuren bij bedrijven, hoor ik veel verhalen over hoe moeilijk het is om te herstellen van een ziekte en weer aan het werk te gaan. Graag kijk ik naar de mogelijkheden en vertaal deze samen met de medewerker naar inzetbaarheid op het werk en daarmee ook zingeving wat bijdraagt aan herstel. Het blijft fijn om te zien dat iemand na re-integratie weer lekker aan het werk is. De leidinggevende steunt de medewerker en ik heb mijn kennis van arbeid en gezondheid besproken met HR. Elke situatie is anders maar juist daardoor komen we tot een gezond personeelsbeleid. Dat is het leuke van mijn vak!”

Organisatie & Team
Wij, CareToWork, zijn een adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid voor bedrijven en organisaties in het oosten van het land. Dat doen we met een jonge club van kennis gedreven bedrijfsadviseurs. Het begeleiden van werkgever en werknemer bij verzuim en afwezigheid zijn belangrijke verantwoordelijkheden en dat doen we met een positieve blik. Er kan vaak meer dan je denkt!

De rol van Bedrijfsadviseur
In de rol van Bedrijfsadviseur ben je verantwoordelijk voor advies over arbeid & gezondheid bij verschillende organisaties. De combinatie van een medische achtergrond en het begeleiden van bedrijven vraagt een heldere visie en aanpak. Juist doordat je een goed gevoel hebt voor wat er kan, help je beide partijen om snel weer prettig aan het werk te zijn. Dat kan soms betekenen dat je bemiddelt bij verschillen van inzicht over herstel. Daarvoor is overleg en sparring met je collega’s en de bedrijfsarts een waardevol leermoment. Het scherpt je visie en je ontwikkelt je kwaliteiten als adviseur en partner.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren verpleegkundige of dokterassistente/POH (of een andere aanvullende HBO opleiding) en hebt zin in een nieuwe rol! In de rol van bedrijfsadviseur bij CareToWork breng je jou kennis én je gevoel voor organisatiesensitiviteit bij elkaar. Jouw medische achtergrond én je optimisme maken je een fijne partner voor werkgever en werknemer. Daarnaast kun je goed in- en uitzoomen; jouw vertaling van een specifieke verzuimsituatie naar een preventieve aanpak op organisatieniveau. Eigenlijk ben je expert, coach, adviseur en partner in één.

Uitnodiging
Nieuwsgierig geworden en is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wij maken graag kennis met onze potentiële nieuwe collega. Stuur je sollicitatie met je motivatie naar lidy@caretowork.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Lidy Kuiper via het algemene nummer; 0570-220749.

Doktersassistente #POH #verpleegkundige #arbeid #gezondheid #adviseur #CaretoWork #verzuim

Solliciteer hier!

Choose File
Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er is iets mis gegaan tijdens het versturen van uw bericht. Probeer het later nog eens.