Lidy Kuiper - Caretowork

Heb je vragen?

Neem contact op met onze directeur Lidy Kuiper als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

lidy@caretowork.nl

+31(0)570-220749

Draag jij graag bij aan een duurzame oplossing t.a.v. de inzetbaarheid van medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een voorbeeld uit de praktijk:
“Tijdens mijn werkzaamheden als arbeidsdeskundige werk ik samen met de bedrijfsverpleegkundigen en de bedrijfsartsen. In opdracht van de werkgever voer ik de arbeidsdeskundige onderzoeken uit en adviseer ik werkgevers en werknemers. Met mijn kennis en vaardigheden als arbeidsdeskundige ben ik ook een vraagbaak voor de bedrijfsverpleegkundigen met specifieke vragen op de inhoud. Blij word ik van het meedenken over ontwikkelingen en kansen die ik zie om een bijdrage te leveren aan de inzetbaarheid van mensen in werk. Binnen Caretowork is dit een relatief nieuwe rol die ik in overleg verder kan ontwikkelen en waarvoor we onderdeel uitmaken van een mooie groep arbodiensten die hierin samenwerken. In een werkweek heb ik gemiddeld 2-3 arbeidsdeskundige onderzoeken die ik flexibel kan inplannen en uitwerken.

Organisatie & Team

Wij zijn het Adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid voor bedrijven en organisaties in Oost Nederland. We geven zo’n 170 bedrijven advies met een groep van kennis gedreven bedrijfs(verpleegkundig) adviseurs, bedrijfsartsen, coaches. Het begeleiden van werkgever en werknemer bij re-integratie en verzuim zijn belangrijke verantwoordelijkheden en dat doen we met een positieve blik. Er kan namelijk vaak meer dan je denkt!

Wie ben jij?
Je bent opgeleid tot arbeidsdeskundige en hebt hierin werkervaring opgedaan of bent op dit moment in opleiding. Je hebt zin in een nieuwe rol in een andere omgeving! Een interessante rol waarin je jouw kennis én je gevoel voor mens en werk bij elkaar brengt. Zo houd je van afwisseling en kun je inspelen op de verschillende situaties. Je werkt samen met de bedrijfs(verpleegkundig)adviseur en bedrijfsarts. Jouw achtergrond én je optimisme maken je een fijne partner voor werkgever en werknemer. Een gezonde ondernemersgeest draagt hierin bij. We zoeken iemand met de opleiding tot arbeidsdeskundige, waarbij de combinatie met een RCCM (Register Case en Care Manager) een pre is.

Beschikbaarheid
De rol is beschikbaar voor 16-24 uur per week. Je basis is ons kantoor in Deventer. We waarderen en belonen je met een goed salaris, vakantiegeld in juni en een pensioenopbouw. Maar het allerbelangrijkste is een leuk team met enthousiaste en gedreven collega’s.
Wil je graag een contract voor meer uren dan is dit in overleg met onze samenwerkingspartners haalbaar voor 24-36 uur.

Uitnodiging
Heb jij zin om ons team te komen versterken en is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan? Stuur een bericht met je naam, e-mailadres, LinkedIn-profiel of CV en een korte motivatie naar lidy@caretowork.nl. Wij nemen snel contact met je op. Voor vragen kun je contact opnemen met Lidy Kuiper via het algemene nummer: 0570-220749.

#coach #positievegezondheid #arbeid #trainer #CaretoWork #bedrijfsadviseur#NLP#ontwikkeling

Solliciteer hier!