Heb je vragen?

Neem contact op met Lidy Kuiper als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Lidy@caretowork.nl

+31(0)570-220749

“Mijn stage is succesvol als ik kan bijdragen aan de groei van een betekenisvolle dienstverlening waarbij we streven naar ‘Gezond Werken’.

Tijdens mijn stage ben ik bezig met een aantal opdrachten. Met mijn praktijkopleider bespreek ik de opdracht, het doel, de uitvoering en de voortgang wekelijks.  Op een werkdag is er veel afwisseling. We starten met een onderzoek bij onze klanten om te kijken waar de behoeftes liggen t.a.v. onze dienstverlening. Op basis hiervan ontwikkel je een plan waar we ons voor de komende jaren op kunnen richten en in ontwikkelen. In de dagelijkse praktijk kun je oefenen met het aanpassen van foto’s en tekst op de website en het plaatsen van posts op sociale media. Je kunt mee naar een klant, offertes versturen en volgen en meedenken in de verbetering van de processen.  

In de rol van Stagiair ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de planning van je stageopdrachten.  We denken aan een Commerciële MBO opleiding. We zien er naar uit om samen te sparren en te ontwikkelen en ons te laten inspireren door je ideeën.

Organisatie & Team
Wij zijn het Adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid voor zo’n 160 bedrijven en organisaties in het oosten van het land. Dat doen we met een jonge club van zo’n 19 collega’s van gedreven bedrijfs(verpleegkundig) adviseurs, bedrijfsartsen, coaches en een team op bedrijfssupport ter ondersteuning.  Het begeleiden van werkgever en werknemer van verzuim naar een duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke verantwoordelijkheden en dat doen we vanuit een positieve kijk. We verlenen diensten op het gebied van arbo en verzuim, preventie (PMO, training) en schadelastbeheersing. Hierbij gaat onze visie uit van Positieve Gezondheid van Machteld Huber.

Wie ben jij?

Je hebt gekozen voor een commerciële opleiding en vind de (zakelijke) dienstverlening interessant. Je hebt als stagiair de kans om ons te verrassen met je vragen want die horen we graag. We zijn nieuwsgierig naar jou, naar wie je bent en wat je ideeën zijn.  Heb je zin in de richting van de bovengenoemde opdracht dan nodigen we je uit om te reageren op deze leuke, interessante rol waarin je jouw talent voor het meedenken in een plan en het organiseren en uitvoeren hiervan bij elkaar brengt.

Beschikbaarheid
De opdracht is beschikbaar vanaf je eerste stageperiode voor 2023. Je werkt vanaf ons kantoor in Deventer en ook een thuiswerkdag behoort tot de mogelijkheden. We waarderen je elke dag, zorgen voor een goede begeleiding en belonen je met een stagevergoeding en een leuk en enthousiast team.

Uitnodiging
Nieuwsgierig geworden en zin in deze leuke opdracht ?
Wij maken graag kennis met je. Stuur je CV en een korte motivatie, dan nemen wij snel contact met je op!

Solliciteer hier!