Heb je vragen?

Neem contact op met Lidy Kuiper als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Lidy@caretowork.nl

+31(0)570-220749

Een oproep vanuit een enthousiast team met bedrijfsverpleegkundigen aan een gecertificeerde bedrijfsarts om de samenwerking met ons aan te gaan!

Wij zijn het Adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid voor bedrijven en organisaties in het oosten van het land. We werken met een team van  bedrijfsverpleegkundigen, bedrijfsartsen, coaches, trainers en medewerkers bedrijfssupport.  We zijn samenwerkingspartner voor werkgevers waarbij we streven naar medewerkers die blij en tevreden hun werk kunnen uitvoeren. Dit doen we met een positieve blik. Als bedrijfsarts houd je je naast de begeleiding van medewerkers en organisaties bezig met het coachen/sparren met de bedrijfsverpleegkundigen met wie je nauw samenwerkt. Voor de organisatie van je werkzaamheden krijg je ondersteuning van Kim die alle afspraken, uitnodigingen, medische informatie, et cetera voor je organiseert.

Wij zijn op zoek naar
Een gecertificeerde bedrijfsarts, nieuwsgierig of bekend met taakdelegatie met BIG geregistreerde verpleegkundigen, teamspeler en besluitvaardig. Je kunt werken in loondienst met veel voordelen. (ook ZZP voor een of meerdere dagen is mogelijk).

De basis spreekuurlocatie is op locatie bij klanten en in Deventer.

Graag komen we in contact wanneer we je aandacht hebben getrokken en onze website hebt bekeken.

Solliciteer hier!