Heb je vragen?

Neem contact op met onze Eigenaar, Organisatieadviseur Arbeid & Gezondheid en Vertrouwenspersoon Lidy Kuiper als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Lidy@caretowork.nl

+31(0)570-220749

Een voorbeeld uit de praktijk:

“Graag lever ik een bijdrage aan een gezonde inzetbaarheid van de medewerkers en adviseer ik werkgevers hoe men hieraan kan werken ”

Tijdens de spreekuren bij bedrijven, hoor ik veel verhalen over hoe moeilijk het is om te herstellen van een ziekte en weer aan het werk te gaan. Graag kijk ik naar de mogelijkheden en vertaal deze samen met de medewerker naar inzetbaarheid op het werk en daarmee aan zingeving wat bijdraagt aan herstel. Samen met de medewerker en leidinggevende kent iedere situatie zijn eigen unieke aanpak. De overeenkomsten maken we bespreekbaar op organisatieniveau en streven dan naar het creëren van een gezonde werkomgeving. Dat is het leuke van mijn vak!

In de rol van Bedrijfsverpleegkundig adviseur ben je verantwoordelijk voor advies over arbeid & gezondheid bij verschillende organisaties. De combinatie van een medische achtergrond en het begeleiden van bedrijven vraagt een heldere visie en aanpak. Juist doordat je een goed gevoel hebt voor mensen, positief gericht bent op de mogelijkheden en communicatief sterk bent in het stellen van de juiste vragen, draag je bij aan de samenwerking bij terugkeer naar werk. Dat kan ook betekenen dat je bemiddelt bij verschillen van inzicht over herstel. Daarvoor is overleg en sparren met je collega’s en de bedrijfsarts een waardevol leermoment. Het scherpt je visie en je ontwikkelt je kwaliteiten als adviseur en partner.

 

Organisatie & Team

Wij zijn het adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid voor zo’n 170 bedrijven en organisaties in het oosten van het land. Dat doen we met een team van 15 collega’s. Er zijn 7 kennis gedreven bedrijfs(verpleegkundig) adviseurs en 8 ZZP bedrijfsartsen, 2 coaches en een team op bedrijfssupport. Het begeleiden van werkgever en werknemer bij verzuim en het streven naar een duurzame inzetbaarheid door preventie zijn belangrijke verantwoordelijkheden. We doen dit vanuit een positieve blik. Er kan vaak meer dan je denkt!

Wie ben jij?

Je bent als adviseur een verpleegkundige met een aantal jaren ervaring. Ervaring in het vakgebied is een pre maar dat je zin hebt in een nieuwe rol of werkomgeving is voor ons minstens zo belangrijk.  Een interessante rol waarin je jouw kennis, commerciële interesse én je gevoel voor organisatie bij elkaar brengt. Jouw medische achtergrond én je optimisme maken je een fijne partner voor werkgever en werknemer. Daarnaast kun je goed in- en uitzoomen; jouw vertaling van een specifieke verzuimsituatie naar een preventieve aanpak op organisatieniveau. Eigenlijk ben je expert, coach, adviseur en partner in één.

Wat bieden wij?

De rol is beschikbaar voor 24 – 36 uur waarvan we de omvang en de dagen samen kunnen afstemmen.

We waarderen en belonen je met een goed salaris ( € 2870 – € 4736 ), vakantiegeld, opleidingsbudget, pensioenopbouw en een leuk team.

Uitnodiging

Ben je nieuwsgierig geworden en is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wij maken graag kennis met onze nieuwe collega. Stuur je CV met een korte motivatie naar contact@caretowork.nl.  Voor vragen kun je contact opnemen met Lidy Kuiper 0570-220749.

#verpleegkundige #arbeid #gezondheid #adviseur #CaretoWork #verzuim

Solliciteer hier!