Heb je vragen?

Neem contact op met onze Eigenaar & Organisatieadviseur Arbeid en Gezondheid Stephanie Gerrits- Thissen als je meer wilt weten. Zij helpt je graag!

Stephanie@caretowork.nl

+31(0)570-220749

Dit is dé baan voor jou… Omdat jij weet wat mensen nodig hebben om na ziekte weer te werken. Omdat jij weet dat ‘lekker werken’ een persoonlijke aanpak vraagt. Omdat jij zowel werknemer als werkgever centraal stelt. Omdat jij werkt.

“Ik ben blij als de medewerker weer lekker aan het werk is. Tijdens de spreekuren bij bedrijven, hoor ik veel verhalen over hoe moeilijk het is om te herstellen van een ziekte en weer aan het werk te gaan. Het blijft fijn om te zien dat iemand na re-integratie weer lekker aan het werk is. De leidinggevende steunt de medewerker en ik heb mijn kennis van arbeid en gezondheid besproken met HR. Elke situatie is anders maar juist daardoor komen we tot een gezond personeelsbeleid. Dat is het leuke van mijn vak!”

In de rol van Bedrijfsadviseur ben je verantwoordelijk voor advies over arbeid & gezondheid bij verschillende organisaties. De combinatie van een medische achtergrond en het begeleiden van bedrijven vraagt een heldere visie en aanpak. Juist doordat je een goed gevoel hebt voor wat er kan, help je beide partijen om snel weer prettig aan het werk te zijn. Dat kan soms betekenen dat je bemiddelt bij verschillen van inzicht over herstel. Daarvoor is overleg en sparring met je collega’s en de bedrijfsarts een waardevol leermoment. Het scherpt je visie en je ontwikkelt je kwaliteiten als adviseur en partner.

Over Caretowork

Wij zijn een adviesbureau voor Arbeid en Gezondheid voor bedrijven en organisaties in het oosten van het land. Dat doen we met een jonge club van 8 kennis gedreven bedrijfsadviseurs. Het begeleiden van werkgever en werknemer bij verzuim en afwezigheid zijn belangrijke verantwoordelijkheden en dat doen we met een positieve blik. Er kan vaak meer dan je denkt!

Wie ben jij?

Je hebt als adviseur ruime ervaring als verpleegkundige of als doktersassistente POH en hebt zin in een nieuwe rol! Een interessante rol waarin je jouw kennis én je gevoel voor organisatiesensitiviteit bij elkaar brengt. Jouw medische achtergrond én je optimisme maken je een fijne partner voor werkgever en werknemer. Daarnaast kun je goed in- en uitzoomen; jouw vertaling van een specifieke verzuimsituatie naar een preventieve aanpak op organisatieniveau. Eigenlijk ben je expert, coach, adviseur en partner in één.

Kader & Domein

De rol is beschikbaar voor 28-32 uur waarvan we de dagen nog samen kunnen bepalen. Je werkt in de regio en krijgt een auto tot je beschikking, da’s wel zo makkelijk. We waarderen en belonen je met een goed salaris, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Uitnodiging

Nieuwsgierig geworden en is het tijd voor een nieuwe stap in je loopbaan? Wij zijn doorlopend op zoek en maken graag kennis met jou als wellicht nieuwe collega. Vul het formulier hieronder in en wij nemen snel contact met je op!

Solliciteer hier!

Choose File
Bedankt voor uw bericht. Het is verzonden.
Er is iets mis gegaan tijdens het versturen van uw bericht. Probeer het later nog eens.