Omdat jij werkt

Het adviesbureau voor arbeid en gezondheid waar jij alles vindt dat nodig is om gezond en effectief aan de slag te gaan én te blijven: persoonlijke begeleiding, slimme tools en aanstekelijke energie. Voor werkgever en werknemer.

Ellen Betting

Communicatie en verbinding zijn voor mij de sleutelwoorden. En denken in mogelijkheden is daarbij de basis. Bij individuele begeleiding en op organisatieniveau. Meer weten over mij?

Ellen Betting, Bedrijfsadviseur Arbeid en Gezondheid, RCCM

Waarom Caretowork

Je hebt een vaste contactpersoon tijdens het hele traject, vanaf intake en onderzoek tot en met coaching en begeleiding naar (ander) werk. Dat is een ervaren verpleegkundige die verder kijkt dan alleen de werksituatie. Want wij weten hoe belangrijk ook de thuissituatie of financiën zijn om met fijne energie te kunnen werken.

Persoonlijk

Jij staat bij ons centraal. Dus krijg je persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw situatie. Wij hebben alle expertises in huis om maatwerk te bieden.

Resultaatgericht

Perspectief voor werkgever én werknemer, dat werkt het beste. Daarom komen we snel tot de kern, houden we de lijnen kort en focussen we op resultaat.

Deskundig

Als B.I.G. geregistreerde verpleegkundigen nemen wij – onder supervisie – taken over van de bedrijfsarts. Met onze kennis van HR en wetgeving zijn we dé verbindende schakel tussen bedrijfsarts, organisatie en medewerker.

Helder

We scheppen orde in dossiers en zorgen ervoor dat afspraken worden nagekomen. Met ons eigen volgsysteem heb je de verzuim- en verloopcijfers altijd bij de hand en kun je ook medewerkers die ziek uit dienst gaan of een WGA hebben gekregen volgen.

Man - Caretowork

Ons idee over arbeid en gezondheid

Gezondheid is meer dan je lichamelijke en mentale gesteldheid. Het is ook het vermogen om je aan te passen en eigen regie te voeren bij sociale, fysieke en emotionele uitdagingen. Daarom helpen wij medewerkers en organisaties bij het realiseren van een werk- en leefomgeving waarbij werken en welbevinden elkaar duurzaam in balans houden.

Alles in huis voor maatwerk

Re-integratiebegeleiding

Als iemand door sociale, fysieke of emotionele uitdagingen niet (volledig) kan werken, dan bieden wij snel perspectief. Voor werkgever én werknemer. We focussen daarbij op Positieve Gezondheid en duurzaam herstel.

Preventief onderzoek

Hoe zit het met duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Mensen moeten langer doorwerken, werkzaamheden digitaliseren. Zit een medewerker niet meer op zijn of haar plek? Wij helpen je hier proactief op te sturen.

Vertrouwenspersoon

Als werkgever ben je verplicht om grensoverschrijdend gedrag en werkdruk te voorkomen. Maar ook werknemers hebben hierin verantwoordelijkheid. Onze vertrouwenspersoon ondersteunt je hierbij.

Trainingen en workshops

Zelf aan de slag met het thema gezondheid op de werkvloer? We delen graag onze kennis. Onze trainingen en workshops zijn altijd maatwerk en gaan in op zowel strategische als praktische aspecten.

Kosten besparen

Premies, subsidies en ander financieel voordeel… Doordat de sociale wetgeving regelmatig verandert, kan het zijn dat je teveel betaalt. Met onze expert weet je zeker dat je geen geld laat liggen waar je recht op hebt.

MKB-helpdesk

Juist bij MKB-bedrijven is het belangrijk om snel te handelen als het gaat om arbeid en gezondheid. Dan is het handig om een hulplijntje te hebben, iemand die thuis is in jouw business. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Onze klanten